Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of water plant extracts addition on the oxidative stability of meat products.

Opis bibliograficzny

The effect of water plant extracts addition on the oxidative stability of meat products. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ANNA OKOŃ. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2011 Nr 10 (2) s. 175-178, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 grudnia 2012 13:50
Ostatnia aktualizacja:6 października 2018 19:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28846) wydawnictwo ciągłe #28846
PBN ID (hist.): 28846

Metryki

9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się