Oxidative stability of fermented meat products.
Opis bibliograficzny
Oxidative stability of fermented meat products. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2012 Nr 11 (2) s. 99-109, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2012 Nr 11 (2), s. 99-109
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2012 14:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28853) wydawnictwo ciągłe #28853
PBN ID (hist.): 28853
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.