The scavenging effect and flavonoid glycosides content in fractions from fruits of hot pepper capsicum annuum L.
Opis bibliograficzny
The scavenging effect and flavonoid glycosides content in fractions from fruits of hot pepper capsicum annuum L. [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2012 Nr 11 (4) s. 363-371, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2012 Nr 11 (4), s. 363-371
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 grudnia 2012 14:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28854) wydawnictwo ciągłe #28854
PBN ID (hist.): 28854
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.