Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Content of cadmium, lead, and oxalic acid in wild edible mushrooms harvested in places with different pollution levels.

Opis bibliograficzny

Content of cadmium, lead, and oxalic acid in wild edible mushrooms harvested in places with different pollution levels. [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA. Pol. J. Environ. Stud. 2012 Vol. 21 No. 6 s. 1825-1830, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL STUDIES 2012 Vol. 21 No. 6, s. 1825-1830
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2013 11:42
Ostatnia aktualizacja:16 lipca 2018 08:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28866) wydawnictwo ciągłe #28866
PBN ID (hist.): 28866

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,462
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się