Ocena właściwości reologicznych analogów serów topionych o zmniejszonej zawartości tłuszczu.
Opis bibliograficzny
Ocena właściwości reologicznych analogów serów topionych o zmniejszonej zawartości tłuszczu. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2012 Nr 1 (80) s. 60-71, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2012 Nr 1 (80), s. 60-71
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2013 13:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28867) wydawnictwo ciągłe #28867
PBN ID (hist.): 28867
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,190
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.