Wpływ dodatku przetworów z nasion gryki na jakość pasztetów podczas przechowywania.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku przetworów z nasion gryki na jakość pasztetów podczas przechowywania. [AUT.] MAGDALENA OLSZAK, MAŁGORZATA JAŁOSIŃSKA, DANUTA JAWORSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2012 Nr 1 (80) s. 128-141, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2012 Nr 1 (80), s. 128-141
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2013 13:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28868) wydawnictwo ciągłe #28868
PBN ID (hist.): 28868
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,190
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.