Wpływ κ-karagenu na właściwości fizykochemiczne analogów serów topionych.
Opis bibliograficzny
Wpływ κ-karagenu na właściwości fizykochemiczne analogów serów topionych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2012 Nr 2 (81) s. 107-118, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2012 Nr 2 (81), s. 107-118
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2013 13:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28871) wydawnictwo ciągłe #28871
PBN ID (hist.): 28871
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,190
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.