Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Survival during storage and sensory effect of potential probiotic lactic acid bacteria Lactobacillus acidophilus Bauer and Lactobacillus casei Bif3′/ IV in dry fermented pork loins.

Opis bibliograficzny

Survival during storage and sensory effect of potential probiotic lactic acid bacteria Lactobacillus acidophilus Bauer and Lactobacillus casei Bif3′/ IV in dry fermented pork loins. [AUT.] DANUTA JAWORSKA, KATARZYNA NEFFE, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Sci. Technol. 2011 Vol. 46 Issue 12 s. 2491-2497, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2011 Vol. 46 Issue 12, s. 2491-2497
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 stycznia 2013 10:40
Ostatnia aktualizacja:6 kwietnia 2018 11:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28910) wydawnictwo ciągłe #28910
PBN ID (hist.): 28910

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,259
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się