Effect of processing treatments (frozen, frying) on contents of minerals in tissues of ‘frutti di mare’.
Opis bibliograficzny
Effect of processing treatments (frozen, frying) on contents of minerals in tissues of ‘frutti di mare’. [AUT.] ANNA CZECH, KAMILA STACHYRA. Int. J. Food Sci. Technol. 2013 Vol. 48 Issue 2 238–245, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1365-2621.2012.03179.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2013 Vol. 48 Issue 2, 238–245
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2013 11:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e9315501c
DOI
10.1111/j.1365-2621.2012.03179.x
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28916) wydawnictwo ciągłe #28916
PBN ID (hist.): 28916
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,354
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.