Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of processing treatments (frozen, frying) on contents of minerals in tissues of ‘frutti di mare’.

Opis bibliograficzny

Effect of processing treatments (frozen, frying) on contents of minerals in tissues of ‘frutti di mare’. [AUT.] ANNA CZECH, KAMILA STACHYRA. Int. J. Food Sci. Technol. 2013 Vol. 48 Issue 2 238–245, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1365-2621.2012.03179.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 stycznia 2013 11:28
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28916) wydawnictwo ciągłe #28916
PBN ID (hist.): 28916

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,354
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się