Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of sonication on Warner-Bratzler shear force, colour and myoglobin of beef (m. semimembranosus).

Opis bibliograficzny

Influence of sonication on Warner-Bratzler shear force, colour and myoglobin of beef (m. semimembranosus). [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Eur. Food Res. Technol. (Print) 2011 Vol. 233 Issue 4 s. 553-559, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s00217-011-1550-5
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 2011 Vol. 233 Issue 4, s. 553-559
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 stycznia 2013 12:26
Ostatnia aktualizacja:8 sierpnia 2018 13:10

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28918) wydawnictwo ciągłe #28918
PBN ID (hist.): 28918

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,566
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się