Właściwości fizykochemiczne jogurtów otrzymanych z dodatkiem prebiotyków.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizykochemiczne jogurtów otrzymanych z dodatkiem prebiotyków. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW. Zesz. Probl. Postęp. Nauk Rol. 2011, z. 569 s. 113-120, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2011, z. 569, s. 113-120
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2013 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28951) wydawnictwo ciągłe #28951
PBN ID (hist.): 28951
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.