Changes of dehydroascorbic acid content in relation to total content of vitamin C in selected fruits and vegetables.
Opis bibliograficzny
Changes of dehydroascorbic acid content in relation to total content of vitamin C in selected fruits and vegetables. [AUT.] ARTUR MAZUREK, URSZULA PANKIEWICZ. Acta Sci Pol., Hortorum Cultus 2012 nr 11 (6) s. 169-177, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus 2012 nr 11 (6), s. 169-177
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2013 16:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 sierpnia 2018 13:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://hortorumcultus.actapol.net/pub/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29001) wydawnictwo ciągłe #29001
PBN ID (hist.): 29001
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,691
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.