Wpływ probiotyku (Lactobacillus casei -ŁOCK 0900) na właściwości kiełbasy surowo dojrzewającej.
Opis bibliograficzny
Wpływ probiotyku (Lactobacillus casei -ŁOCK 0900) na właściwości kiełbasy surowo dojrzewającej. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Postępy Nauki Technol. Prz. Rol.-Spoż. 2011 T. 66 Nr 2 s. 90-102, il., bibliogr., streszcz. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego 2011 T. 66 Nr 2, s. 90-102
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2013 12:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29020) wydawnictwo ciągłe #29020
PBN ID (hist.): 29020
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.