The effect of decreased protein levels in sow diets on nitrogen content of faeces and physiological parameters of blood.
Opis bibliograficzny
The effect of decreased protein levels in sow diets on nitrogen content of faeces and physiological parameters of blood. [AUT.] DANIEL KORNIEWICZ, EUGENIUSZ R. GRELA, JAN MATRAS, PAWEŁ GAJEWCZYK, ZBIGNIEW DOBRZAŃSKI, ADOLF KORNIEWICZ, KRYSTIAN ANTKOWIAK. Ann. Anim. Sci. 2012 Vol.12 No 2 s. 201-215, il., bibliogr., streszcz., sum., DOI: 10.2478/v10220-012-0017-3. DOI: 10.5601/jelem.2015.20.2.944
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annals of Animal Science 2012 Vol.12 No 2, s. 201-215
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 stycznia 2013 12:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:56 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.5601/jelem.2015.20.2.944
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/9…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29022) wydawnictwo ciągłe #29022
PBN ID (hist.): 29022
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,420
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.