Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of decreased protein levels in sow diets on nitrogen content of faeces and physiological parameters of blood.

Opis bibliograficzny

The effect of decreased protein levels in sow diets on nitrogen content of faeces and physiological parameters of blood. [AUT.] DANIEL KORNIEWICZ, EUGENIUSZ R. GRELA, JAN MATRAS, PAWEŁ GAJEWCZYK, ZBIGNIEW DOBRZAŃSKI, ADOLF KORNIEWICZ, KRYSTIAN ANTKOWIAK. Ann. Anim. Sci. 2012 Vol.12 No 2 s. 201-215, il., bibliogr., streszcz., sum., DOI: 10.2478/v10220-012-0017-3. DOI: 10.5601/jelem.2015.20.2.944
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2012 Vol.12 No 2, s. 201-215
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2013 12:30
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:56

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29022) wydawnictwo ciągłe #29022
PBN ID (hist.): 29022

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,420
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się