New technologies in production of organic meat products.
Opis bibliograficzny
New technologies in production of organic meat products. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA. Pol. Food 2010 Vol. 3 (55) s. 48-50.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Food 2010 Vol. 3 (55), s. 48-50
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 stycznia 2013 15:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.minrol.gov.pl/eng/content/vi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29060) wydawnictwo ciągłe #29060
PBN ID (hist.): 29060
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.