Wpływ makuchu z rzepaku "OO" na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tuczników. >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Wpływ makuchu z rzepaku "OO" na wskaźniki produkcyjne i niektóre cechy tłuszczu zapasowego tuczników. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, JADWIGA BACHANEK, ROBERT KRUSIŃSKI, AGATA RABOS, CZESŁAW UZAR. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 1996 Vol.14 s. 223-227, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 1996 Vol.14, s. 223-227
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 291) wydawnictwo ciągłe #291
PBN ID (hist.): 291
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.