Użycie modyfikowanych białek serwatkowych w produkcji jogurtów.
Opis bibliograficzny
Użycie modyfikowanych białek serwatkowych w produkcji jogurtów. [AUT.] AGNIESZKA DYLEWSKA, STANISŁAW MLEKO. Prz. Mlecz. 2011 nr 2 s. 8-10, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2011 nr 2, s. 8-10
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2013 14:12 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29100) wydawnictwo ciągłe #29100
PBN ID (hist.): 29100
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.