Porównanie właściwości reologicznych handlowych deserów mlecznych.
Opis bibliograficzny
Porównanie właściwości reologicznych handlowych deserów mlecznych. [AUT.] JUSTYNA KOZIOŁ, WALDEMAR GUSTAW. Prz. Mlecz. 2011 nr 3 s. 8-12, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2011 nr 3, s. 8-12
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2013 14:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29101) wydawnictwo ciągłe #29101
PBN ID (hist.): 29101
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.