Właściwości prozdrowotne napojów mlecznych o podwyższonej zawartości białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Właściwości prozdrowotne napojów mlecznych o podwyższonej zawartości białek serwatkowych. [AUT.] AGNIESZKA DYLEWSKA, MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, STANISŁAW MLEKO. Prz. Mlecz. 2011 nr 5 s. 16-18, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2011 nr 5, s. 16-18
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2013 14:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29103) wydawnictwo ciągłe #29103
PBN ID (hist.): 29103
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.