Dry and wet milling of malt. A preliminary study comparing fermentable sugar, total protein, total phenolics and the ferulic acid content in non-hopped worts.
Opis bibliograficzny
Dry and wet milling of malt. A preliminary study comparing fermentable sugar, total protein, total phenolics and the ferulic acid content in non-hopped worts. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER. J. Inst. Brew. 2011 Vol. 117 nr 4 s. 568-577, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2011 Vol. 117 nr 4, s. 568-577
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2013 11:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 sierpnia 2018 13:02 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29130) wydawnictwo ciągłe #29130
PBN ID (hist.): 29130
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,660
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.