The effect of pH, temperature and heating time on inulin chemical stability.
Opis bibliograficzny
The effect of pH, temperature and heating time on inulin chemical stability. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, ANNA BUKOWSKA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2011 Nr 10 (2), bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2011 Nr 10 (2),
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2013 12:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29132) wydawnictwo ciągłe #29132
PBN ID (hist.): 29132
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.