Kazeinomakropeptyd właściwości technologiczne i żywieniowe.
Opis bibliograficzny
Kazeinomakropeptyd właściwości technologiczne i żywieniowe. [AUT.] JUSTYNA KOZIOŁ, WALDEMAR GUSTAW. Przem. Spoż. 2011 nr 4 s. 34-36 il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2011 nr 4, s. 34-36 il.
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2013 12:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29134) wydawnictwo ciągłe #29134
PBN ID (hist.): 29134
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.