Naturalne składniki roślin o właściwościach konserwujących.
Opis bibliograficzny
Naturalne składniki roślin o właściwościach konserwujących. [AUT.] BOŻENA SOSNOWSKA. Przem. Ferment. Owoc.-Warz. 2011 nr 11-12 s. 58-59, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 2011 nr 11-12, s. 58-59
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2013 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29135) wydawnictwo ciągłe #29135
PBN ID (hist.): 29135
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.