Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Determining the heterogeneity of wheat breadcrumb texture baked using two different methods: New application.

Opis bibliograficzny

Determining the heterogeneity of wheat breadcrumb texture baked using two different methods: New application. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. Int. J. Food Prop. 2013 Vol. 16 Issue 1 154-167, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/10942912.2010.535189
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 2013 Vol. 16 Issue 1, 154-167
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 stycznia 2013 13:55
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29164) wydawnictwo ciągłe #29164
PBN ID (hist.): 29164

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,906
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się