Tworzenie kultury bezpieczeństwa pracy w zakładzie przemysłu spożywczego.
Opis bibliograficzny
Tworzenie kultury bezpieczeństwa pracy w zakładzie przemysłu spożywczego. [AUT.] HALINA PAWLAK. Inż. Rol. 2006 Nr 6 (81) s. 117-123, il., bibliogr., strreszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2006 Nr 6 (81), s. 117-123
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 stycznia 2013 16:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ir.ptir.org/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29179) wydawnictwo ciągłe #29179
PBN ID (hist.): 29179
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.