Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Probiotika in Fleischprodukten.

Opis bibliograficzny

Probiotika in Fleischprodukten. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DOROTA ZIELIŃSKA. Fleischwirtschaft (Frankf.) 2012 Jhrg. 92 H. 4 s. 101-108.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2012 Jhrg. 92 H. 4, s. 101-108
Rok: 2012
Język: Niemiecki
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 lutego 2013 13:58
Ostatnia aktualizacja:2 sierpnia 2018 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29449) wydawnictwo ciągłe #29449
PBN ID (hist.): 29449

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,112
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się