Einfluss von Ultraschall auf das Wasserbindungsvermögen von Rindfleisch.
Opis bibliograficzny
Einfluss von Ultraschall auf das Wasserbindungsvermögen von Rindfleisch. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA STADNIK. Fleischwirtschaft (Frankf.) 2004 Jhrg. 84 H. 12 s. 95-99.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2004 Jhrg. 84 H. 12, s. 95-99
Rok: 2004
Język: Niemiecki
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 lutego 2013 14:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 12:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29452) wydawnictwo ciągłe #29452
PBN ID (hist.): 29452
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,167
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.