Skiełkowane ziarno zbóż jako źródło cennych składników odżywczych i prozdrowotnych.
Opis bibliograficzny
Skiełkowane ziarno zbóż jako źródło cennych składników odżywczych i prozdrowotnych. [AUT.] JUSTYNA TOMIŁO, DARIUSZ DZIKI. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2015, vol. 75, nr 3 14, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2015, vol. 75, nr 3, 14
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lutego 2013 12:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://jpccr.eu/abstracted.php?level=4&…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29488) wydawnictwo ciągłe #29488
PBN ID (hist.): 29488
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.