Bezpieczeństwo zdrowotne surowców roślinnych przeznaczonych do przetwórstwa rolno-spożywczego.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo zdrowotne surowców roślinnych przeznaczonych do przetwórstwa rolno-spożywczego. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Pol. Forum ISO 9000 2011 Biuletyn Informacyjny Nr 2 (48) s. 67-79, il., bibliogr, Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności - 3 : materiały seminaryjne, Krynica Morska, 15-17 maja 2011 r.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Forum ISO 9000 2011 Biuletyn Informacyjny Nr 2 (48), s. 67-79, il., bibliogr.
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lutego 2013 16:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29539) wydawnictwo ciągłe #29539
PBN ID (hist.): 29539
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.