Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ powłok hydrokoloidowych na cechy jakościowe smażonego mięsa z piersi indyka.

Opis bibliograficzny

Wpływ powłok hydrokoloidowych na cechy jakościowe smażonego mięsa z piersi indyka. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK, BARBARA BARANIAK. Zesz. Nuk. ( Uniw. Ekon. Pozn.) 2011 z. 205 s. 211-219, il, bibliogr, streszcz., sum, Towaroznawstwo w kształtowaniu jakości i cech prozdrowotnych żywności. - ISBN: 978-83-7417-643-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zeszyty Naukowe (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu) 2011 z. 205, s. 211-219, il, bibliogr, streszcz., sum.
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 lutego 2013 08:51
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29638) wydawnictwo ciągłe #29638
PBN ID (hist.): 29638

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się