Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Content of selected nutrients in wheat, barley and oat grain from organic and conventional farming.

Opis bibliograficzny

Content of selected nutrients in wheat, barley and oat grain from organic and conventional farming. [AUT.] ANNA CIOŁEK, RAFAŁ CIERPIAŁA, EWA MAKARSKA, MARIAN WESOŁOWSKI. J. Elem. 2012, vol. 17, nr 2 s. 181-189, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2012.17.2.02
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2012, vol. 17, nr 2, s. 181-189
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 lutego 2013 17:41
Ostatnia aktualizacja:27 lipca 2018 13:08

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29656) wydawnictwo ciągłe #29656
PBN ID (hist.): 29656

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,281
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się