Comparison of qualitative traits, biological value, chemical compounds of sweet pepper fruit.
Opis bibliograficzny
Comparison of qualitative traits, biological value, chemical compounds of sweet pepper fruit. [AUT.] HALINA BUCZKOWSKA, ZENIA MICHAŁOJĆ. J. Elem. 2012, vol. 17, nr 3 s. 367-377, il., bibliogr., sum., DOI: 10.5601/jelem.2012.17.3.01.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2012, vol. 17, nr 3, s. 367-377
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 marca 2013 10:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/issue/view/3-20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29728) wydawnictwo ciągłe #29728
PBN ID (hist.): 29728
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,281
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.