Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparison of qualitative traits, biological value, chemical compounds of sweet pepper fruit.

Opis bibliograficzny

Comparison of qualitative traits, biological value, chemical compounds of sweet pepper fruit. [AUT.] HALINA BUCZKOWSKA, ZENIA MICHAŁOJĆ. J. Elem. 2012, vol. 17, nr 3 s. 367-377, il., bibliogr., sum., DOI: 10.5601/jelem.2012.17.3.01.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2012, vol. 17, nr 3, s. 367-377
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 marca 2013 10:22
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29728) wydawnictwo ciągłe #29728
PBN ID (hist.): 29728

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,281
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się