Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of different vitamin E sources and levels on selected oxidative status indices in blood and tissues as well as on rearing performance of slaughter turkey hens.

Opis bibliograficzny

Effect of different vitamin E sources and levels on selected oxidative status indices in blood and tissues as well as on rearing performance of slaughter turkey hens. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, T. WERTELECKI. J. Appl. Poult. Res.(Print) 2012, Volume 21, Issue 2 s. 259-271. DOI: 10.3382/japr.2011-00366
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Applied Poultry Research 2012, Volume 21, Issue 2, s. 259-271
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 marca 2013 14:47
Ostatnia aktualizacja:27 lipca 2018 14:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29742) wydawnictwo ciągłe #29742
PBN ID (hist.): 29742

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,846
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się