Effect of different vitamin E sources and levels on selected oxidative status indices in blood and tissues as well as on rearing performance of slaughter turkey hens.
Opis bibliograficzny
Effect of different vitamin E sources and levels on selected oxidative status indices in blood and tissues as well as on rearing performance of slaughter turkey hens. [AUT.] KATARZYNA OGNIK, T. WERTELECKI. J. Appl. Poult. Res.(Print) 2012, Volume 21, Issue 2 s. 259-271. DOI: 10.3382/japr.2011-00366
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Applied Poultry Research 2012, Volume 21, Issue 2, s. 259-271
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 marca 2013 14:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 lipca 2018 14:33 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.3382/japr.2011-00366
Strona WWW
https://academic.oup.com/japr/article/2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29742) wydawnictwo ciągłe #29742
PBN ID (hist.): 29742
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,846
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.