Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acid profile and influence of oxythiamine on fatty acid content in Malassezia pachydermatis, Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae.

Opis bibliograficzny

Fatty acid profile and influence of oxythiamine on fatty acid content in Malassezia pachydermatis, Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae. [AUT.] ADAM TYLICKI, MAGDALENA SIEMIENIUK, PAWEŁ DOBRZYN, GRAŻYNA ZIÓŁKOWSKA, MAGDALENA NOWIK, URSZULA CZYŻEWSKA, ALEKSANDRA PYRKOWSKA. Mycoses, Suppl. (Berlin) 2012, Vol. 55 Issue 3 s. e106-e113, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/j.1439-0507.2011.02152.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Mycoses. Supplement (Berlin) 2012, Vol. 55 Issue 3, s. e106-e113
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 marca 2013 12:35
Ostatnia aktualizacja:31 lipca 2018 13:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29880) wydawnictwo ciągłe #29880
PBN ID (hist.): 29880

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,278
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się