Dietary spices as a natural effectors of lipoxygenase, xanthine oxidase, peroxidase and antioxidant agents.
Opis bibliograficzny
Dietary spices as a natural effectors of lipoxygenase, xanthine oxidase, peroxidase and antioxidant agents. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. Lebensm. - Wiss. Technol. 2012 Vol. 47, Issue 1 s. 138-146, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2011.12.022
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2012 Vol. 47, Issue 1, s. 138-146
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 marca 2013 13:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 lipca 2018 09:17 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.lwt.2011.12.022
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29960) wydawnictwo ciągłe #29960
PBN ID (hist.): 29960
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,546
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.