Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparison of phenolic acids profile and antioxidant potential of six varieties of spelt (Triticum spelta L.).

Opis bibliograficzny

Comparison of phenolic acids profile and antioxidant potential of six varieties of spelt (Triticum spelta L.). [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI. J. Agric. Food Chem. 2012 Vol. 60 Issue 18 s. 4603-4612, il., bibliogr. DOI: 10.1021/jf3011239
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2012 Vol. 60 Issue 18, s. 4603-4612
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:20 marca 2013 14:54
Ostatnia aktualizacja:15 czerwca 2018 13:52

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29972) wydawnictwo ciągłe #29972
PBN ID (hist.): 29972

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,906
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się