Comparison of phenolic acids profile and antioxidant potential of six varieties of spelt (Triticum spelta L.).
Opis bibliograficzny
Comparison of phenolic acids profile and antioxidant potential of six varieties of spelt (Triticum spelta L.). [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI. J. Agric. Food Chem. 2012 Vol. 60 Issue 18 s. 4603-4612, il., bibliogr. DOI: 10.1021/jf3011239
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Agricultural and Food Chemistry 2012 Vol. 60 Issue 18, s. 4603-4612
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 marca 2013 14:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 13:52 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1021/jf3011239
Strona WWW
https://pubs.acs.org/doi/10.1021/jf3011…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29972) wydawnictwo ciągłe #29972
PBN ID (hist.): 29972
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,906
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.