Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes in the antioxidant activities of vegetables as a consequence of interactions between active compounds.

Opis bibliograficzny

Changes in the antioxidant activities of vegetables as a consequence of interactions between active compounds. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI. J. Funct. Food. 2012 Vol. 4 Issue 4 s. 872-878, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.jff.2012.06.004
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Functional Foods 2012 Vol. 4 Issue 4, s. 872-878
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 marca 2013 10:16
Ostatnia aktualizacja:26 lipca 2018 09:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29994) wydawnictwo ciągłe #29994
PBN ID (hist.): 29994

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,632
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się