Quality and antioxidant properties of breads enriched with dry onion (Allium cepa L.) skin.
Opis bibliograficzny
Quality and antioxidant properties of breads enriched with dry onion (Allium cepa L.) skin. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA, DARIUSZ DZIKI, BARBARA BARANIAK, JUSTYNA TOMIŁO, JAROSŁAW CZYŻ. Food Chem. 2013 Vol. 138 Issue 2-3 1621-1628, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.09.151
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2013 Vol. 138 Issue 2-3, 1621-1628
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2013 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154926
DOI
10.1016/j.foodchem.2012.09.151
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29995) wydawnictwo ciągłe #29995
PBN ID (hist.): 29995
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,259
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.