Impact of germination time and type of illumination on the antioxidant compounds and antioxidant capacity of Lens culinaris sprouts.
Opis bibliograficzny
Impact of germination time and type of illumination on the antioxidant compounds and antioxidant capacity of Lens culinaris sprouts. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ KOWALCZYK, URSZULA ZŁOTEK. Sci. Hortic. 2012 Vol. 140 Issue 1 s. 87-95, il., bibliogr.,sum. DOI: 10.1016/j.scienta.2012.04.005
Szczegóły publikacji
Źródło:
SCIENTIA HORTICULTURAE 2012 Vol. 140 Issue 1, s. 87-95
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2013 10:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 sierpnia 2018 11:21 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.scienta.2012.04.005
Strona WWW
https://ac.els-cdn.com/S030442381200171…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 29997) wydawnictwo ciągłe #29997
PBN ID (hist.): 29997
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,396
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.