Wpływ dodatku prebiotyków i białek serwatkowych na właściwości fizykochemiczne biojogurtów.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku prebiotyków i białek serwatkowych na właściwości fizykochemiczne biojogurtów. [AUT.] KATARZYNA SKRZYPCZAK, WALDEMAR GUSTAW. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2012 Nr 5 (84) s. 155-165, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2012 Nr 5 (84), s. 155-165
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 marca 2013 11:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:46 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30005) wydawnictwo ciągłe #30005
PBN ID (hist.): 30005
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,190
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.