Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kiełki brokułu jako źródło potencjalnie bioprzyswajalnych antyoksydantów.

Opis bibliograficzny

Kiełki brokułu jako źródło potencjalnie bioprzyswajalnych antyoksydantów. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, DARIUSZ DZIKI, BARBARA BARANIAK. Bromatol. Chem. Toksykol. 2012 T. 45 Nr 4 s. 488–493, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2012 T. 45 Nr 4, s. 488–493
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 marca 2013 13:09
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30009) wydawnictwo ciągłe #30009
PBN ID (hist.): 30009

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się