Rheological, texture and sensory properties of kefir with high performance and native inulin.
Opis bibliograficzny
Rheological, texture and sensory properties of kefir with high performance and native inulin. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, ANNA KOWALSKA. J. Food. Eng. 2012 Vol. 111, Issue 3 s. 299-304, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.02.019
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2012 Vol. 111, Issue 3, s. 299-304
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2013 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 lipca 2018 09:57 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2012.02.019
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30026) wydawnictwo ciągłe #30026
PBN ID (hist.): 30026
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,276
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.