Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Rheological, texture and sensory properties of kefir with high performance and native inulin.

Opis bibliograficzny

Rheological, texture and sensory properties of kefir with high performance and native inulin. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, ANNA KOWALSKA. J. Food. Eng. 2012 Vol. 111, Issue 3 s. 299-304, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.02.019
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2012 Vol. 111, Issue 3, s. 299-304
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 marca 2013 13:31
Ostatnia aktualizacja:26 lipca 2018 09:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30026) wydawnictwo ciągłe #30026
PBN ID (hist.): 30026

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,276
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się