Reversibility of whey protein concentrate/locust bean gum gels.
Opis bibliograficzny
Reversibility of whey protein concentrate/locust bean gum gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, MIROSŁAWA WESOŁOWSKA-JANCZAREK, PIOTR GRZEGORY, STANISŁAW MLEKO, LECH OZIMEK. Milchwissenschaft 2012 Vol. 67 No 3 s. 311-314, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2012 Vol. 67 No 3, s. 311-314
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 marca 2013 12:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30061) wydawnictwo ciągłe #30061
PBN ID (hist.): 30061
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,279
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.