Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Reversibility of whey protein concentrate/locust bean gum gels.

Opis bibliograficzny

Reversibility of whey protein concentrate/locust bean gum gels. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, MIROSŁAWA WESOŁOWSKA-JANCZAREK, PIOTR GRZEGORY, STANISŁAW MLEKO, LECH OZIMEK. Milchwissenschaft 2012 Vol. 67 No 3 s. 311-314, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Milchwissenschaft 2012 Vol. 67 No 3, s. 311-314
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2013 12:40
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30061) wydawnictwo ciągłe #30061
PBN ID (hist.): 30061

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,279
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się