Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ temperatury ogrzewania na właściwości reologiczne żeli inulinowych.

Opis bibliograficzny

Wpływ temperatury ogrzewania na właściwości reologiczne żeli inulinowych. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, ANNA KULIK, AGNIESZKA MASTERNAK. Polimery (Warsz) 2012 nr 2 s. 111-116, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Polimery (Warszawa) 2012 nr 2, s. 111-116
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2013 14:20
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:30

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30072) wydawnictwo ciągłe #30072
PBN ID (hist.): 30072

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się