Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości reologiczne mieszanych żeli ß-glukanu owsianego i białek serwatkowych (Rheological properties of mixed gels of oat ß-glucan and whey proteins)

Opis bibliograficzny

Właściwości reologiczne mieszanych żeli ß-glukanu owsianego i białek serwatkowych (Rheological properties of mixed gels of oat ß-glucan and whey proteins). [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, DOMINIK SZWAJGIER. Polimery (Warsz) 2012 nr 4 s. 25-30, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Polimery (Warszawa) 2012 nr 4, s. 25-30
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 marca 2013 14:26
Ostatnia aktualizacja:3 lutego 2022 11:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30073) wydawnictwo ciągłe #30073
PBN ID (hist.): 30073

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,470
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się