Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Application of grasspea wholemeal in the technology of white bread production.

Opis bibliograficzny

Application of grasspea wholemeal in the technology of white bread production. [AUT.] MAŁGORZATA KASPRZAK, ZBIGNIEW RZEDZICKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2012 Vol. 62 nr 4 s. 207-213, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2012 Vol. 62 nr 4, s. 207-213
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 marca 2013 13:40
Ostatnia aktualizacja:19 kwietnia 2018 14:01

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30082) wydawnictwo ciągłe #30082
PBN ID (hist.): 30082

Metryki

8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się