Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of probiotic strains on oxidative stability of cured pork meat products.

Opis bibliograficzny

The effect of probiotic strains on oxidative stability of cured pork meat products. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ANNA OKOŃ. Fleischwirtsch. Int. 2012 Vol. 27 No 1 s. 100-104, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2012 Vol. 27 No 1, s. 100-104
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 kwietnia 2013 10:55
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30106) wydawnictwo ciągłe #30106
PBN ID (hist.): 30106

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się