Auswirkungen auf die oxidationsstabilität von gepökeltem schweinefleisch. Untersuchungen mit Lactobacillus casei LOCK 0900 und Lactobacillus paracasei LOCK.
Opis bibliograficzny
Auswirkungen auf die oxidationsstabilität von gepökeltem schweinefleisch. Untersuchungen mit Lactobacillus casei LOCK 0900 und Lactobacillus paracasei LOCK. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ANNA OKOŃ. Fleischwirtschaft (Frankf.) 2012 Jhrg. 92 H. 12 s. 104-109, il., bibliogr. DOI: 10.1093/gbe/evv247
Szczegóły publikacji
Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2012 Jhrg. 92 H. 12, s. 104-109
Rok: 2012
Język: Niemiecki
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 kwietnia 2013 11:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:23 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1093/gbe/evv247
Strona WWW
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30108) wydawnictwo ciągłe #30108
PBN ID (hist.): 30108
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,112
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.