Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Auswirkungen auf die oxidationsstabilität von gepökeltem schweinefleisch. Untersuchungen mit Lactobacillus casei LOCK 0900 und Lactobacillus paracasei LOCK.

Opis bibliograficzny

Auswirkungen auf die oxidationsstabilität von gepökeltem schweinefleisch. Untersuchungen mit Lactobacillus casei LOCK 0900 und Lactobacillus paracasei LOCK. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, ANNA OKOŃ. Fleischwirtschaft (Frankf.) 2012 Jhrg. 92 H. 12 s. 104-109, il., bibliogr. DOI: 10.1093/gbe/evv247
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FLEISCHWIRTSCHAFT 2012 Jhrg. 92 H. 12, s. 104-109
Rok: 2012
Język: Niemiecki
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:8 kwietnia 2013 11:42
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30108) wydawnictwo ciągłe #30108
PBN ID (hist.): 30108

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,112
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się