Biogenic amines content during extended ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics.
Opis bibliograficzny
Biogenic amines content during extended ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics. [AUT.] JOANNA STADNIK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Meat Sci. 2012 Vol. 91 No. 3 s. 374-377, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.meatsci.2012.02.022
Szczegóły publikacji
Źródło:
MEAT SCIENCE 2012 Vol. 91 No. 3, s. 374-377
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 kwietnia 2013 11:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 lipca 2018 09:14 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.meatsci.2012.02.022
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30117) wydawnictwo ciągłe #30117
PBN ID (hist.): 30117
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,754
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.