The effect of the Lactobacillus caseiLock 0900 probiotic strain on the quality of dry-fermented sausage during chilling storage.
Opis bibliograficzny
The effect of the Lactobacillus caseiLock 0900 probiotic strain on the quality of dry-fermented sausage during chilling storage. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, MONIKA TRZĄSKOWSKA. J. Food Qual. 2012 Vol. 35 Issue 5 s. 353-365, il., biblioger., sum. DOI: 10.1111/j.1745-4557.2012.00458.x
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Quality 2012 Vol. 35 Issue 5, s. 353-365
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 kwietnia 2013 11:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:24 |
Linki zewnętrzne
PBN
602e5f652467f023e6eb4c07
DOI
10.1111/j.1745-4557.2012.00458.x
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30118) wydawnictwo ciągłe #30118
PBN ID (hist.): 30118
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,758
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.