Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of the Lactobacillus caseiLock 0900 probiotic strain on the quality of dry-fermented sausage during chilling storage.

Opis bibliograficzny

The effect of the Lactobacillus caseiLock 0900 probiotic strain on the quality of dry-fermented sausage during chilling storage. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, MONIKA TRZĄSKOWSKA. J. Food Qual. 2012 Vol. 35 Issue 5 s. 353-365, il., biblioger., sum. DOI: 10.1111/j.1745-4557.2012.00458.x
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Food Quality 2012 Vol. 35 Issue 5, s. 353-365
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 kwietnia 2013 11:48
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30118) wydawnictwo ciągłe #30118
PBN ID (hist.): 30118

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,758
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się